Wi-Fi i helet huset

Er du træt af dårlig Wi-Fi forbindelse?

Få hjælp til bedre Wi-Fi dækning i hjemmet fra EL-Gården Silkeborg på telefon 86 82 48 99

Bedre wifi signal

Vi lytter til dine behov og kommer med en anbefaling for opgradering af dit trådløse netværk eller installation af nyt Wi-Fi, således at det dækker på loftet, i haven, kælderen eller hvor du ellers måtte have behov.

Ikke to huse er ens og murenes tykkelse, materialer og meget mere spiller en rolle for hvordan vi sikrer dig trådløs internet i hele huset.

Læs med herunder, for at lære mere om hvordan vi kan forbedre jeres trådløse netværk.

 

Bedre Wi-Fi i hele huset med Access Point

Ofte er den trådløse router placeret i et bryggers eller teknikrum, som oftest ligger i den ene ende af huset. Hvilket gør, at der sikkert er ringe dækning i den anden ende af huset.

Den bedste løsning til trådløs internet, får man ved at bruge accespoint. På den måde er man sikker på, at der er dækning over det hele i huset. Accespoint kan også bruges til dækning af udendørs arealer (f.eks. på terrassen eller til Wi-Fi i haven).

Vi udmåler signalet, for at sikre en god dækning der hvor det ønskes og på den måde være helt sikker på, at alle hjørner er dækket ind.

I mindre huse vil det være nok med 1 accespoint, men større huse kræver 2 eller 3 accespoint’s, alt efter hvilke materialer huset er opført i.

Skal vi hjælpe dig med at etablere bedre Wi-Fi i hjemmet? Så ring på 86 82 48 99

 

Accespoint - WIFI

Vi ordner Wi-Fi installationen og kører først når det virker

Vi programmerer jeres nye Access Points for jer og sørger for de “snakker” sammen. D.v.s. at man vil have en stabil dækning med trådløs LAN og bredbåndsforbindelse, uanset hvor i huset man befinder sig.

Netværksnavn og kodeord indstiller vi naturligvis efter jeres ønske, så det er let at tilkoble sig netværket.

 

Specielle netværk til gæster, børn e.lign? Den klarer vi også

Udover bedre Wi-Fi signal, har man med et Access Point mulighed for at oprette gæstenetværk, hotspot, “børne-netværk” samt sætte begrænsninger på tilgang, “åbningstider” og meget mere. Der kan kobles en cloud key på, så nettet kan styres via din PC, tablet eller smartphone.

 

Ring til os på 86 82 48 99 – og få en snak om den Wi-Fi perfekte løsning til dig.

 

Meget mere end trådløse netværk

EL-Gården A/S har mange kompetencer indenfor alt med elektricitet og netværk, se alle vores kompetencer her.