Ventilation

Ventilationsanlæg er godt for:

  • Økonomien,
  • velvære og
  • indeklima.

EL-Gården er også et ventilationsfirma, med erfaring i installation af ventilation i hus og store byggerier for private og erhverv.

Har du brug for service på ventilationsanlæg eller installation af ny ventilation, så kontakt EL-Gården på 86 82 48 99

 

Får du udskiftet luften ofte nok i din bolig?

Nye huse er i dag så tætte at de ikke kan “ånde” af sig selv og dermed skaber det et fugtigt indeklima som både skader vores helbred (kan være allergifremkaldende) og er ødelæggende for bl.a. træ vinduer og døre, vægge og inventar. Fugten er også god grobund for råd og skimmelsvamp, samt fugtigt indeklima er ideelle levevilkår for husstøvmider.

Hvis man af egen hjælp skal holde fugten i et “tæt” hus nede skal der luftes ud 3 gange 10. min. dagligt – men det er nok de færreste mennesker som opfylder dette… og så “fyrer man for fuglene”.

Dertil kommer, at der i forbindelse med udluftning helst skal slukkes for radiatorer (ikke gulvvarme), for at undgå varmetab.

Med ventilation med varmegenvinding installeret, kan du spare tid og ikke mindst penge.

 

Forlæng levetiden på dit hus med installation af ventilationsanlæg

Kan et ventilationsanlæg tjene sig selv ind igen? For de fleste vil svaret være ja!

Det er selvfølgelig svært at sætte pris på ens velvære, men vinduer og døre som sidder i et for “tæt” hus holder generelt markant kortere end i et godt ventileret hus – og blot denne investering kan hurtigt løbe op i mellem 40-100.000 kr., for udskiftning af vinduer i hele hytten.

Så på den lange bane er det en rigtig god investering rent økonomisk og med det samme en SUPER god investering for dit helbred og velvære.

EL-Gården kan hjælpe dig og dit hus godt på vej – ring 86 82 48 99.

God ventilation af din bolig er super vigtigt for dit indeklima og velvære

Installation af ventilation i Silkeborg og hele Danmark

EL-Gården A/S har hjemme i Silkeborg hvor vi er behjælpelig med at installation af ventilation og meget mere. Læs om alle vores kompetencer her.

Skulle du have en opgave udenfor Silkeborg, så er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os enten via kontaktformularen, en mail til post@egs.dk eller en hurtig opringning på telefon 86 82 48 99

 

Stort eller småt, ventilation er godt!

Uanset om du har behov for ventilationsanlæg med varmegenvinding, til et stort erhvervsbyggeri eller blot skal have hjælp til installation af ventilator i badeværelse, så er EL-Gården klar til at hjælpe.

Som ventilationsfirma har vi erfaring med alt fra kanalventilator og mekanisk ventilation i huse til service på ventilationsanlæg for helt store kunder.

Ring på 86 82 48 99 for råd og vejledning

 

Lær mere om ventilation

Vil du læse mere om ventilation – kan du søge inspiration hos Duka Ventilation, en af de markedsførende leverandører af ventilationsprodukter, som vi naturligvis gerne hjælper med at installere.