Ventilation

Får du udskiftet luften ofte nok i din bolig?

Det er vigtigt både for økonomien og velvære, at sikre sig et godt indeklima.

Nye huse er i dag så tætte at de ikke kan “ånde” af sig selv og dermed skaber det et fugtigt indeklima som både skader vores helbred (kan være allergifremkaldende) og er ødelæggende for bl.a. træ vinduer og døre, vægge og inventar. Fugten er også god grobund for råd og skimmelsvamp, samt fugtigt indeklima er ideelle levevilkår for husstøvmider.

Hvis man af egen hjælp skal holde fugten i et “tæt” hus nede skal der luftes ud 3 gange 10. min. dagligt – men det er nok de færrest mennesker som opfylder dette…. og så “fyrer man for fuglene”.

Men kan man tjene anlægget ind?
Det er selvfølgelig svært at sætte pris på ens velvære…. men vinduer og døre som sidder i et for “tæt” hus holder generelt markant kortere end i et godt ventileret hus – og blot denne investering kan hurtigt løbe op i mellem 40-100.000 kr.
Så på den lange bane er det en rigtig god investering rent økonomisk og med det samme en SUPER god investering for dit helbred og velvære…

El-Gården kan hjælpe dig og dit hus godt på vej – ring 86 82 48 99.

Vil du læse mere om ventilation – kan du søge inspiration hos Duka Ventilation på dette link: http://dukaventilation.dk/

God ventilation af din bolig er super vigtigt for dit indeklima og velvære