Traditionelle el-installationer

Installering, eftersyn, tjek, service, kontrol, vedligehold — alt i traditionelle el-opgaver

EL-Gården varetager alle de klassiske opgaver indenfor el-installationer, små som store, privat og erhverv. Dertil kommer entrepriseopgaver med elektrisk installation inden for ny-, til- og ombygning af private hjem, kommunale bygninger og erhverv samt service- og vedligeholdelsesopgaver som el tjek af el installationer.

Ingen opgave er for stor eller lille, så tag endelig kontakt hvis du har brug for en autoriseret elektriker, til at varetage din el-opgave.

Ring til os på 86 82 48 99

El installation - erhverv El installation - privat

El-tjek (El-eftersyn)

I forbindelse med til- eller fraflytning af lejlighed eller hus, kan et el-eftersyn være påkrævet. Den opgave hjælper vi naturligvis gerne med — læs mere om eleftersyn her.

Din rådgiver ved etablering af nye el-installationer

Kravene til el-installationer bliver større og større, både til funktionalitet, placering og design. Tag derfor EL-Gården med på råd, når der skal laves plan over elinstallationerne i jeres ny- eller ombygning.

Det anbefaler vi fordi vi ved, hvor vigtigt at overholde lovens forskrifter for sikkerhed ved elektriske installationer og vi lægger meget vægt på, at være opdateret hele tiden, så vi kan opfylde branchens skærpede krav inden for el-installation – både når vi etablere en ny elinstallation og når vi udfører el-tjek.

Få en uforpligtende snak med os allerede i dag, ved at ringe på 86 82 48 99