FlexCabling

FlexCabling er den fleksible netværksinstallation til både bolig og erhverv, hvor der ønskes en tilgængelig, brugervenlig, fleksibel og fremtidssikret netværksinstallation.

Med FlexCabling er det rigtige stik til dit multimedie udstyr altid lige i nærheden. Du har samme type stik til alle hjemmets signaler – herunder tv, radio, internet, telefon og meget mere.

Med én og samme type stik samler og fordeler FlexCabling alle hjemmets multimediesignaler. Både de traditionelle og fremtidens IP-signaler.

Ingen løse kabler der skal trækkes, eller hensyn der skal tages til møbleringen. FlexCabling er den fleksible og fremtidssikrede netværksinstallation til både bolig og erhverv.

Udover alle de åbenlyse fordele i dagligdagen, er FlexCabling også en god investering i din ejendom. Ingen tvivl om det!

Er du ved at renovere en ejendom eller skal til at bygge nyt, er det nu, at du skal installere FlexCabling. Du vil blive overrasket over, hvor lille prisforskellen mellem traditionel installation og en FlexCabling installation er.

Læs mere om FlexCabling – klik her

Du finder også vores komplette dataløsninger og it løsninger her.

Kontakt El-Gården A/S for yderligere information og lad os få en snak omkring dine behov.Flexcabling-logo

Flexcabling