FlexCabling

Fleksibel netværksinstallation for private og erhverv

Flexcabling-logo

FlexCabling er den fleksible netværksinstallation til både bolig og erhverv, hvor der ønskes en tilgængelig, brugervenlig og fremtidssikret netværksinstallation.

Med FlexCabling er det rigtige stik til dit multimedie udstyr altid lige i nærheden. Du har samme type stik til alle hjemmets signaler – herunder tv, radio, internet, telefon og meget mere.

Med én og samme type stik samler og fordeler FlexCabling alle hjemmets multimediesignaler. Både de traditionelle og fremtidens IP-signaler.

Ingen løse kabler der skal trækkes, eller hensyn der skal tages til møbleringen. FlexCabling er den fleksible og fremtidssikrede netværksinstallation til både bolig og erhverv.

Udover alle de åbenlyse fordele i dagligdagen, er FlexCabling også en god investering i din ejendom. Ingen tvivl om det!

 

Tænk FlexCabling ind fra starten

Er du ved at renovere en ejendom eller skal til at bygge nyt, er det nu, at du skal installere FlexCabling. Du vil blive overrasket over, hvor lille prisforskellen mellem traditionel installation og en FlexCabling installation er.

Prisen på FlexCabling afhænger naturligvis af ejendommens størrelse, men hvis du alligevel er i gang, så anbefaler vi klart at få lavet den rigtige løsning.

Kontakt os for at få en helt konkret vurdering af hvad det vil koste dig, at få FlexCabling.

Brug kontaktformularen eller giv os et kald på 86 82 48 99 og få en pris på FlexCabling.

 

Lær mere om FlexCabling

FlexCablings officielle hjemmeside: klik her

Du finder også vores komplette dataløsninger og it løsninger her.

Kontakt EL-Gården for yderligere information og lad os få en snak omkring dine behov

Ring til os på 86 82 48 99

Flexcabling