Centralstøvsuger

Der er mange som tror, at centralstøvsugere kun er til nybyggede huse, men det kan sagtens installeres i et eksisterende hus. Selve maskinen/motoren sidder et ugeneret sted f.eks. i kælderen, garagen, eller i et skab i baggangen. Rør installationerne kan trækkes i f.eks. vægge, på lofter eller i skabe. Vi kommer gerne helt uforpligtende og gennemgår dine muligheder.

Der er mange gode grunde til at vælge en centralstøvsuger

Bedre indeklima

Centralstøvsugerens udblæsningsluft med støv, mikropartikler, pollen og dårlig lugt filtreres og sendes ud i det fri. Med en traditionel støvsuger blæses det blot tilbage og cirkulerer i lokalet. Undersøgelser fra University of California på Davis School of Medicine” har vist, at centralstøvsugerens bedre indeklima giver målbare fordele for allergikere.

Lavere støjniveau

Centralstøvsugeren placeres enten oppe på loftet, nede i kælderen, ude i bryggerset eller ude i garagen. Den kan derfor sjældent høres inde i huset, når der støvsuges. Med en traditionel støvsuger går man lige ved siden af støjkilden.

Bedre hygiejne

Med en centralstøvsuger skal man ved rengøringen blot håndtere en slange, som er let i vægt og har den helt rigtige længde. Det betyder, at det er lettere at få støvsuget i alle de små fjerne kroge – oppe over skabene, ude i hjørnerne i loftet og oppe på trappen. Rengøringen bliver alt andet lige mere effektiv og tilbundsgående, og det giver et både et bedre indeklima og en bedre hygiejne.

Høj sugeevne

Den kraftige motor sikrer en kontant sugeevne, som effektivt fjerner alt støv. Sugeevnen er så stor at den suser igennem rørene med 100 km/t.

Diskret installation

De diskrete DESIGN sugekontakter kan passe ind i et hvert moderne hjem. At have en Nilfisk centralstøvsuger installeret er det samme, som at have en usynlig støvsuger – du kan hverken se eller høre den.

Bedre ergonomi

Med en centralstøvsuger er det slut med at have en tung maskine på slæb. Det betyder, at arbejdet er lettere og behageligere at udføre, og at belastningen af ryggen bliver mindre.

Færre skrammer

Med en centralstøvsuger er der ingen tung maskine, som man skal trække efter sig, og som laver skrammer på vægge, paneler og møbler.

Installation

Vi er fuldt ud kompetente til at installere din nye centralstøvsuger, se vores kompetencer inden for el installation her.

Centralstøvsuger - elektriker Silkeborg

Centralstøvsuger - elektriker Silkeborg