Belysning

Kontorbelysning, butikbelysning m.m. – Lys skaber liv og velvære

Det er meget vigtigt for vores velbefindende, at skabe den rigtige belysning til både arbejde og privat. El-Gården har mange års erfaring med belysningsløsninger og vi hjælper gerne med at finde den helt rigtige løsning som passer til dit behov, hvad enten du er på udkig efter en udendørs belysning eller indendørs belysning. Hos os hjælper vi i samarbejde dig vælge den rigtige installation af belysning.

Desuden kan der være mange penge at spare ved f.eks. LED løsninger, som kan tænkes ind i både ens eksisterende belysning og når man skal lave nyt.

Belysning bliver ofte valgt ud fra design og ikke funktionalitet og det er rigtig ærgerligt, for det er meget vigtigt, at lyskilden også passer til dit behov. Derfor er det altid godt, at tage en rådgiver med på råd når du skal vælge belysning.

El-Gården rådgiver i belysning både til private, butikbelysning, kontorbelysning, institutioner, sportshaller, produktionslokaler m.v. indenfor:

• LED belysning

• Energiforbrug

• Lysdæmpere og bevægelses sensorer

• Automatisk lysregulering eller tidsstyring

Læs mere om vores kompetencer inden for elinstallation her

 

Fed udendørsbelysning ved terrassen

Du kan hente inspiration hos nogle af vores fortrukne samarbejdspartnere (klik på logoet og gå til leverandørens hjemmeside):

 

Nordlux belysning          David Superlight belysning         Lumiere belysning